Ik werk op dit moment op 298 squadron en/of DHC, moet ik mij aanmelden?

Als je op dit moment op het DHC werkzaam bent dan is het niet nodig om je via het formulier aan te melden. In aanloop naar de jubileumviering volgt er meer concrete informatie voor 298 personeel. Oud 298’ers binnen het DHC zijn uiteraard meer dan welkom om op 22 juni het squadron te bezoeken! Binnenkort zal er op de Sharepoint van het 298 squadron een mogelijkheid gegeven worden op jouw introducee aan te melden.

Ik heb mij aangemeld via www.jubileum298sqn.nl, wat nu ?

De aanmeldingen worden dit maal verwerkt met behulp van Mailchimp. Je ontvangt na je aanmelding direct een bevestigingsmail en in aanloop naar de jubileumviering zullen we de aanmelding controleren, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een reactie.

Wanneer u binnen onze doelgroep valt ontvangt u een uitnodiging om toegang te krijgen tot de jubileumviering.

Mag ik mijn partner of kinderen meenemen?

Goed nieuws! In tegenstelling met wat eerder gecommuniceerd is gaat het toch mogelijkheid zijn om 1 introducee mee te nemen. Personen die zich al hebben aangemeld zullen een mail ontvangen waarin ze de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke informatie aan te passen indien zij iemand mee willen nemen op 22 juni.

Bent u afhankelijk van een begeleider of chauffeur dan is het uiteraard toegestaan om deze personen u te laten bijstaan. Laat ons weten indien dit het geval is door te reageren op uw bevestigingmail.

Kan ik een kamer krijgen of accommodatie vinden?

Nee.
De mogelijkheid tot het reserveren van een leveringskamer is voor niet actief dienende militairen niet mogelijk
U kunt in de directe omgeving van de vliegbasis een hotel of vakantie accommodatie boeken.

Ik ben minder valide of invalide. Zijn er voorzieningen?

Ja.
De organisatie heeft rekening gehouden met invalide en minder valide bezoekers. Mocht u hulp behoevend zijn of worden dan is ons personeel uiteraard meer dan bereid u te ondersteunen.

Is er transport vanaf station Rijen naar de basis en terug?

Nee.
U zult zelf voor uw vervoer van en naar het station moeten zorgen.

Mag ik foto’s maken tijdens JV2020 ?

Ja.
U mag foto’s maken echter, wij hebben als organisatie de volgende restrictie opgelegd:
U kunt met uw mobiele telefoon of kleine handcamera foto’s maken van de expositie, de getoonde evenementen en van elkaar, bijvoorbeeld groepsfoto’s.

Het is niet toegestaan om met professionele (grote) lenzen te fotograferen. Indien u niet voldoet aan onze wensen dan kan het zijn dat onze medewerkers u vragen uw apparatuur veilig op te bergen tot u weer vertrekt.
Het is ook niet toegestaan om foto’s te nemen van de directe omgeving om het Squadron gebouw en ook niet van de hangaars.
Er zal een professionele fotograaf aanwezig zijn om de gehele dag vast te leggen. Weet hierbij dat u daarbij herkenbaar in beeld zou kunnen komen en dat deze foto’s later gebruikt worden voor publiekelijke doeleinden. Indien u dit niet wenst vragen wij u vriendelijk uw voorgenomen bezoek te heroverwegen.

Krijgen we in 2022 nu eindelijk de jubileumviering van het 298sqn?

Ja!
Eindelijk mogen we weer activiteiten organiseren en zo ook de jubileumviering.
Na canceling in 2020 en 2021 is het nu in 2022 eindelijk zit ver: we gaan de 77e verjaardag van het 298 squadron vieren!

U bent als oud medewerker van harte welkom op ons jubileum, deze dag gaan we gezamenlijk vieren op woensdag 22 juni 2022.
Via deze site kunt u zich gaan aanmelden voor deze onvergetelijke veteranen reünie.

Mag ik over de hele basis verplaatsen ?

Nee.
U hebt toegang tot de Vliegbasis via de 5 Eijken poort met uw uitnodiging. Hiermee mag u zich verplaatsen naar het Squadron gebouw op aanwijzing van het personeel.
Bij de ingang wordt u voorzien van een toegangspas.
Hiermee heeft u slechts de autorisatie om de Jubileum Viering bij te wonen. Indien u elders op het vliegveld wordt aangetroffen wordt u onder begeleiding naar de uitgang gebracht waarbij verdere toegang wordt ontnomen.